ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η εταιρία μας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητου επίπλου. Έχοντας σαν πρωταρχικό μας μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, δημιουργούμε έπιπλα χωρίς συμβιβασμούς σε εμφάνιση, ποιότητα, λειτουργικότητα, και αξιοπιστία.

Στις εγκαταστάσεις μας συνολικού μήκους 5000 τ.μ. στο Βιοτεχνικό Πάρκο Κερατέας καλύπτουμε όλα τα στάδια της παραγωγής έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο υλικών αλλά και εργασιών που εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα στα προιόντα μας, με την οποία είναι συνδεδεμένο το όνομά μας εδώ και χρόνια.

Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά όπως οξιά, δρυ, καρυδιά, ρίζα ελιάς, ρίζα καστανιάς έβενο καρυδιά, βέγκε, και κερασιά σε καπλαμάδες.

Το λουστράρισμα γίνεται από εξιδικευμένο προσωπικό στις πιο σύγχρονες καμπίνες βαφής, με τα καλύτερα και πιο οικολογικά βερνίκια της αγοράς .

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αλλά και η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα το οποίο αποδεικνύεται από την 10ετη εγγύηση που φέρουν τα έπιπλά μας.

Στον εκθεσιακό χώρο μήκους 1000 τ.μ. συνολικά που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας, αλλά και στο κατάστημά μας στην λεωφόρο Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη, μπορείτε να βρείτε όλες τις κατηγορίες επίπλων που κατασκευάζουμε, από σαλόνια, συνθέσεις, τραπεζαρίες, μπουφέ, κρεβατοκάμαρες, μέχρι και παιδικά έπιπλα για τους μικρούς μας φίλους. Δείτε περισσότερα στο www.konstantaras.net

Εμφάνιση όλων των 2 αποτελεσμάτων